Allting kommer ordna sig, om jag får somna bredvid dig

Sitter framför top model sverige, ska plugga sen, pusssss


Go lunch


18.49

Ligger i min goa säng och skriver om näringsämnen. Är ganska trött på det här eviga pluggandet just nu så det är skönt att det ska vara inlämnat på onsdag för måste liksom vara klar då, haha. Har inte ätit någonting sen jag åt lite i skolan så är vrålhungrig. Väntar på att mamma ska komma hem från maxi så ska hon få göra iordning en baguette åt mig. Sen är det iskallt i mitt rum så kom på att jag vill ha sommar, nuuuu tack!! Orkar inte vänta. Och juste, den 16 februari åker vi till säfsen med skolan, så gööööttt! Vill ditt nu, hehe. Nu ska jag fortsätta plugga, bjuder på en osminkad bild där jag ser rätt hemsk ut.

Lägg märke till den sorgsna smileyn, så känner jag mig just nu


Dag 4, 5, 6 och 7

Dag 4 - mitt rum
mitt rum är alltid stökigt haha, det kan mina vänner intyga. Fast älskar ändå mitt rum så sjukt mycket för där kan man vara själv och det är ibland det bästa som finns. Iallafall, i mitt rum finns en säng, spegel, soffa, öppen brasa (som för tillfället inte fungerar) och en garderob. Plus en massa kläder överallt. Har ingen bild på mitt rum men skulle väl vilja att det såg ut typ såhär...
Dag 5 - det finns i min väska.
Ja, i min väska finns lite allt möjligt. Den är oftast väldigt tung och full. Min mobil, laddaren till mobilen, vattenflaska, nycklar, skolböcker, hörlurar, ibland kläder, ibland skor, smink, parfym, bodylotionen och pengar. Kommer inte på något mer just nu.

Dag 6 - Det här längtar jag efter.
Åh, lätt fråga! Längtar givetvis såhääääär mycket till 27 juli då jag, Moa och Lovisa packar väskorna och åker till Spanien. Alltså, det kommer bli så sjukt kul, man blir helt sprallig när man tänker på det. Kommer åka till världens härligaste plats tillsammans med världens underbaraste personer! Och så ska hennes familj med också såklart, resa utan föräldrar får vänta ett par år, haha. Sen längtar jag ju såklart till sommaren, sommarlov, att vara i stugan, bada, grilla, träffa superbra personer, tälta osvosv. Längtar till min födelsedag också, 15 år!!! Helt sjukt va bra det kommer bli.
Dag 7 - Mina rädslor
Svår fråga, haha. Är väl inte rädd för något på det sättet som att ex vissa är rädda för ormar men alla är ju rädda för något. Så kan väl säga att jag är extremt rädd för att någon i min familj eller mina vänner skulle bli allvarligt sjuka eller gå bort. Eller som Asterix och Obelix säger, att de är rädda för att himmelen ska falla ner ovanför dem, haha. Nej men seriöst, är otroligt rädd om mina nära och kära, kan inte tänka mig något mer hemskt än att om någon av de skulle komma till skada.

green heart, green soul

 

 

 

 


Tja plugg

Åhej, pluggat i 2 timmar och ska plugga i 4 timmar till. Sen ska jag ta en paus och hälsa på min gammelmorfar som fyller 87 år, grattis till världens snällaste! Ska försöka ta mig en dusch innan det också, och färga håret ikväll! Märkte också att jag ligger efter med den där listan, missat 3 dagar. Haha, gör det sen också. Nej nu ska jag fortsätta, ha en bra söndag, min är värdelös.


Häääääälg


film med favoriterna

Sitter framför soffan med världens goaste tjejer, ser på film och käkar godis. Liveeeet :')
Ska försöka ta det lugnt ikväll för sen har jag fullt upp hela helgen med plugg och jobbar uppe i ishallen imorgon från 12 till 4, great. Seg, ska upp klockan 11. HA EN BRA FREDAGKVÄLL, PUSS


Snille

Slutade för drygt 45 minuter sen. Lång dag så är rätt seg, allt är som vanligt då. Trots det måste jag plugga no. Pluuuus att min mattelärare har anmält mig till en mattetävling imorgon som egentligen är för nior, men han tror tydligen att vi kan klara oss. Är nervös eftersom jag inte läst niornas matte någonting, utan bara åttans. Iallafall, får hoppas på att det går bra, imorgon klockan 12 börjar det!

Nu ska jag ta en dusch sen pluggapluggaplugga! Tycker bara jag skriver om det hela tiden, att jag ska plugga alltså, haha lägger ut en bild på vad jag hade på mig idag så kanske den här bloggen blir lite roligare.


Det är bara regn hos mig, åååh

ööööh, haft en jobbig dag och tycker synd om mina fina vänner som måste stå ut med mig. Orkar inte skriva något, skrev nyss väääärldens längsta inlägg här nedanför. Nu blir det rix fm och mitt goa täcke, looove


Dag 2 - om min familj dag + dag 3 - min bästa vän

Dag 2 - om min familj.. Har världens bästa lillebror, världens jobbigaste syster, två tjatiga föräldrar och en storebror. Bråkar och tjafsar rätt mycket ändå älskar jag dem alla lika mycket och skulle inte byta ut dem för allt i världen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, finns inte så mycket intressant, min syster är ju lika gammal som mig, min lillebror Theodor är 5, storebror Simon är 20. Delar för tillfället rum med Moa och kan inte beskriva med ord hur jobbigt det kan vara. Samtidigt som vi väldigt ofta har väldigt kul tillsammans, vi gör nästa allt tillsammans, så bråkar vi varje dag om olika saker haha. Iallafall, som jag sa, älskar alla en massamassamassa

Dag 3 - Min bästa vän
Har så många underbart fina vänner, men jag umgås allra mest med min älskling Lovisa, kännt varandra i snart 9 år och jag älskar henne så sjukt otroligt mycket. Skulle nog inte klara mig utan henne, skulle aldrig gå. Moa, Lovisa och jag har nog världens sjukaste humor, om folk visste om vad vi kan hitta på tror jag nog inte att de skulle vilja umgås med oss längre, haha. Iallafall, kärlek till henne!
Sedan har jag ju mina gosisar Fanny och Moa, och de älskar jag ju också så obeskrivligt mycket, träffades ju redan på BB så vi har ju väldigt många minnen. Världens finaste och goaste tjejer och alla borde ha en vän som dem!
Seeeen umgås jag väldigt mycket Sally, asbra tjej som alltid får en att skratta. Hittar alltid på massa bus och ser till att jag också gör det, haha. Har minnen med henne som jag nog aldrig kommer glömma. Älskar henne såhäääääääär mycket.
Tycker väldigt, väldigt, väldigt mycket om mina sötisar Angelica och Tova! Tova är världens finaste tjej som får en att må så bra. Puss hjärtat! Sen Angelica, har nog de sjukaste och galnaste minnena med den tjejen, haha. Vi gjorde våren 2011 till världens bästa! Hon ska veta att hon betyder jättemycket för mig och jag saknar henne trots att vi träffas varje dag!


Goooomorgon

Kom på att jag glömde skriva "dag 2" igår, så får ta två dagar idag istället. Gör det senare. Iallafall, vaknade vid 6 och har bara legat i sängen sen dess, dags att gå upp nu, kram


Lalalalalal pizzzaaa

Hejjjj, precis tryckt i mig nästa en hel pizza, SJÄLV! Så jävla frän! Något som inte är lika fränt är att jag måste plugga nu, NO :( riktigt jobbigt när man är trött och mätt, haha åååå. Hade en skitdag i skolan idag, började dagen men hemkunskap, älskar vanligtvis hemkunskap men idag fick vi göra en äppelkräm som smakade riktigt vidrigt, sen hade vi bild och fick absolut ingenting gjort. Hoppas iallafall att alla haft en bra tisdag och att ni får en bra kväll och en bra onsdag, hehe. Ska soooova nu, nej juste plugga vareja. tjaaaa

sliten :(

Matte

Sitter i rasthallen med Lovisa, snart har vi matte i 40 minuter sen SO i 50. Är inte riktigt taggad för det faktiskt. Sen hem direkt och plugga, usch


Jag går bredvid med halkar efter

Så, nu lägger jag mig i sängen med musik och försvinner en stund innan jag somnar. Haha, vet inte vad det skulle betyda. Iallafall, imorgon börjar jag dagen med hemkunskap, favorit! Älskar hemkunskap, kanske beror på att jag och Lovisa är kungar i köket! Har ingen rolig bild att lägga ut så får bli en på världens goaste kille som jag älskar så sjukt otroligt mycket. Sov gott!


Tönt

Kan inte sluta, det är något fel på miggggggg


Dag 1 - Presentation av mig själv + bild

Ska som sagt börja skriva en sådan där 35-dagars lista. Så första är att presentera sig själv, okej då kör vi. Jag heter Emma lindström, har ett mellannamn också men hatar det så det skiter vi i. Jag bor iallafall i lilla, tråkiga Kristinehamn. Här händer inte allt för mycket kan jag lova. Bor i ett vitt hus på Djurgården tillsammans med min tvillingsyster, min lillebror, min mamma & min pappa. Har även en storebror som är 20, men han har ju flyttat hemifrån. Jag har flyttat 4 gånger i mitt liv. Min absoluta favoritplats är i min stuga där vi spenderar den mesta tiden av sommaren. Sommaren 2010 var nog det roligaste i mitt liv, fast 2011 var bättre. Hatar när folk frågar mig vad jag vill bli när jag blir stor eftersom jag inte har en jävla aning. Men den som lever får se. Jag hatar egentligen att blogga, började endast för att jag tänkte att det vore kul att läsa om några år. Jag älskar matte, mitt absoluta favoritämne. Jag hatar idrott, kanske för att jag är så värdelös på det. Jag lyssnar alltid på musik minst en halvtimme innan jag somnar. Jag har gått i fotboll, teater, gymnastik, dans och en målargrupp, inget av det var speciellt kul så såg till att skaffa mig ett par joggingskor, jag brukar vara ute och springa i en skog nära där jag bor och då brukar jag springa ungefär 8-12 km. Jag vill att mina kläder ifrån hm ska komma. Jag älskar att sova och duscha. Jag och min tvillingsyster har aldrig varit längre än ett dygn ifrån varandra. Jag älskar te, druckit te varenda morgon och varenda kväll i 10 år. Haha, låter värsta gammal men började när jag var 5-6 någon gång. Iallafall, om jag någon gång inte skulle hinna dricka te en morgon så är hela min dag förstörd och då åker jag alltid hem på lunchrasten och gör mig en kopp. Jag älskar också sushi, ostchips, lakrits, trocadero, chasewnötter (eller hur det stavas). Haha, sen älskar jag ju såklart mina underbara vänner och min familj. Trivs otroligt bra i min klass. Hatar Facebook, har tänkt på att ta bort det jättelänge men sen fick jag min iPhone 4s och då gick det inte. Ajuste, älskar min iPhone!! Hatar verkligen tacochips, så vidrigt. Oj då, lång text. Kommer på massa mer men hinner inte skriva, har ett nopprov som jag måste plugga till, kram!

Äkta människor

Ser på äkta människor på kanal 1, haha skum serie, eller film vet inte vad det är riktigt. Iallafall, imorgon är det skola igen då, upp klockan 7, woho...Ska försöka somna iallafall innan 12 inatt. Sen måste jag plugga varenda dag nu fram till torsdag för har spanska-förhör då. Ååh, är redan skoltrött. Sen har vi skridskor imorgon på idrotten, haha inte min grej det där. Hoppas på en bra vecka iallafall, kram!


35 dagar

Tänkte göra en sådan här listan eftersom det känns som om det börjar tar slut på saker att skriva om, haha.
Iallfall, jag är lat så jag börjar imorgon. Åt frukost för en timme sen, ska ducha sen sova igen, ÄLSKA SÖNDAGAR! verkligen... 
Dag 1 - Presentation av mig själv + bild
Dag 2 - Om min familj
Dag 3 - Min bästa vän
Dag 4 - Mitt rum
Dag 5 - Det finns i min väska
Dag 6 - Det här längtar jag efter
Dag 7 - Mina rädslor
Dag 8 - Det här hade jag på mig idag
Dag 9 - Några bilder på mig när jag var liten/för några år sen
Dag 10 - Varför började jag blogga?
Dag 11 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 - Min favorit plats
Dag 14 - Min favorit serie
Dag 15 - Min dag
Dag 16 - Det här åt jag idag
Dag 17 - Mina smeknamn
Dag 18 - Person jag älskar
Dag 19 - Länder jag besökt
Dag 20 - Kärlek, vad är det för mig?
Dag 21 - Mina syskon
Dag 22 - Någonting jag ångrar
Dag 23 - Favoriter ur garderoben
Dag 24 - Drömresa
Dag 25 - Tio fakta om mig själv
Dag 26 - Favorit måltid
Dag 27 - 5st Favortit filmer/tv program
Dag 28 - 5st Favorit låtar/artister
Dag 29 - Berätta lite ur min barndom
Dag 30 - Min kamera
Dag 31 - Berätta om en dröm jag haft
Dag 32 - Mina framtidsplaner
Dag 33 - En bild som väcker starka känslor
Dag 34 - Favorit årstid, varför?
Dag 35 - Vad jag helst vill ha

I am free, but just tonight

Får hålla mig vaken en stund till, drar ut på en promenad med Moa och går förbi statoil också. Såg på Dreamgirls förut, älskar den filmen! Skriver sen om jag orkar.


Dreamgirls

Ligger i sängen och ser på film, är jättetrött så kommer inte vara vaken länge till. Puuuuss!

 


Give me wings so I can fly

 
Allt this way - Amanda Fondell

Redo för kvällen

 


The Coffee Corner

Sitter på The Coffee Corner med gosen, sen drar vi hem till henne, alla får ha en superbra kväll!

 

 


Ingen vet vad vi vet baby

Tråkigt, bildlöst inlägg. Ska bara säga att jag ska till Lovisa om typ 20 minuter, ska bara äta först. Har haft en asbra dag och kvällen blir ännu bättre, puss!


Freeeedag

Slutar om en timme, seeegt. Tur att jag har mina fina vänner!


Drar till skolan


Drog till maxi

Drog till maxi och köpte lite frukt och en yoghurt. Har varit barnvakt i 5 timmar så är rätt så jävla trött. Ska ta en dusch sen sova. Liveeeet!


Indiana Jones

Gick hem ifrån skolan, mår inte alls bra. Huvudvärk och ont i magen. Så nu dricker jag te och spelar tv-spel med Theodor. Hihi, Indiana Jones lego, mys! Senare tar jag mig en dusch, och kryper ner framför någon serie eller film. Imorgon är det fredag och tror att den ska spenderas med Lovisa. Vi får se!


Mix megapol

Ligger och lyssnar på musik, torsdag imorgon sen freeeedag! veckorna går så fort. Måste sova nu annars kommer jag inte upp imorgon, pössss

iPhone 4s ♥


Plugg

Klockan är snart sex och jag har knapp gjort någonting idag. Eller ja, slutade runt 2 och då drog Moa & Jag ner på stan och där nere träffade vi Fanny, Julia, Linnea, Frida och Sally. Sen drog vi hem och har hunnit äta och plugga. Nu ligger jag nerbäddad i min goa säng och ska snart springa upp och göra mig en kopp te. Bjuder på lite bilder som jag knäppte förut, hahaha. HA EN BRA KVÄLL!

 


23:10

Ligger i sängen bredvid min älskade iPhone. Haha, helt underbart. Är sjukt trött efter idag trots att jag försov mig imorse. Imorgon slutar vi redan vid två, så det är skönt! Nu ska jag sova, ha det bra kramhej!


Iphone 4s

Blev rätt lycklig när jag hittade den här lilla lådan hemma på köksbordet när jag kom hem från skolan idag.
ääääntligen!


Iphone skal

Med och tävlar om ett iphone skal på Tom's blogg. Så klumpig som jag är skulle det verkligen behövas, kommer säkert tappa min iphone i golvet samma dag som jag får den och då kan det ju vara bra med lite skydd iallafall. Följer honom på bloglovin, vilket jag tycker ni också kan göra! Och om ni inte har lust att tävla kan ni väl kika in bloggen iallafall, en väldigt bra blogg av en väldigt bra kille!
klicka för att komma till inlägget!


fridaaaay

Ahtjena, skolan, slutade tjugo över tre, drog ner på stan med Lovisa, sen hem sova, duscha. Nu sitter jag här framför "hur man blir av med en kille på 10 dagar". Ska bara ta det lungt i helgen, sova och äta. Ska ut och springa imorgon också, var ju ett tag sen. Nu får ni ha en bra kväll!

det är såhär man mår när man hemligheter har

Kom precis hem! Slutade runt halv fyra, följde Lovisa hem sen drog jag och mötte Moa så kollade vi runt lite på stan. Har haft en lagom dålig dag, har varit trött, seg och på dåligt humör, pluuuus att på NO'n fick vi se på när våran lärare öppnade magen på en tupp! Orkar knappt prata om det, så sjukt vidrigt! iallafall, vi klarade oss ändå. Nu sitter jag framför facebook och väntar på mat. Haha, skitbra heeeejs.

Maaaat

godaste salladen i stan.

När du får vad du vill, men inte vad du behöver.

Goookväll! Sitter och ser på film på datorn fortfarande, men filmen är snart slut så då släpar jag mig ut och tar en sväng förbi coop kanske? Vi får se. Är också väldigt väldigt trött så ska försöka att inte somna för sent. Imorgon har vi sovmorgon, om man ens kan kalla det sovmorgon, börjar ju bara 20 minuter senare. Har inge mer roligt att skriva om så lägger ut en bild på världens snyggaste kille, hehe...tjaråååå!

Onsdag

Sitter i soffan med moa och ser på hostel 3. Kom hem för ungefär två timmar sen, då tog vi en promenad sen hem. Har nästan inte ätit någonting på hela dagen så jag är sjukt hungrig! Väntar på att mammi ska komma hem. Skola idag också, hände ingenting utöver det vanliga. Jo, första gången som det var riktigt kul på idrotten, haha. Nej, nu ska jag dricka te så jag blir lite mindre hungrig, kramar.

startar dagen med en bra låt




Vill till denna underbara plats...


09.34

så, uppe med tuppen! gick till maxi för ganska exakt en timme sen och köpte te och youghurt. Nu placerar jag mig i min stora sköna säng tillsammans med Moa och ser på en film. Ha en bra dag!

dear john, one day och jag saknar dig

har totalt vänt på dygnet, skitbra verkligen! somnade klockan 9, vaknade klockan 12 och har legat vaken sen dess och sett på en massa bra filmer på datorn. Måste säga såhär att detta är några av mina absoluta favoritfilmer. Är kär i Jim sturgess, som spelar i One day. Och när jag såg Jag saknar dig så grinade jag som en idiot. Skulle aldrig någonsin klara av att förlora Moa, jag skulle dö. Har aldrig grinat så mycket till en film förut.
Om ni missat någon av dessa filmer så måste jag tipsa er om att se dem, för bättre finns inte.
 


börjar om

Rensat bloggen, kände att jag behöver börja om. Ska försöka att bli tusen gånger bättre på att skriva oftare. Verkligen. Haha, kommer inte lyckas!

RSS 2.0