Laddar upp inför bb!


Följ mig på instagram @emmawictoria


Godis!!!


Lunch

Kycklingsallad och witamin well framför desperate housewifes! 7kt bra söndag


It's to cold outside

Ben and Jerrys gillade mitt foto :D:D:D:D:D


Ännu mer mat


Lördag

Kom precis hem ifrån stan. Har varit nere och kollat på när Angelica och Tova dansat, superduktiga!! Och vädret var kanon så det blev glass i solen, underbart. Hann också springa in på Lindex för att köpa hårfärg och handla mat på Coop med mammi. Kvällens meny består av grillad fläskkarre, mammas guacamole och skivad potatis. Ska även gosa ner mig i nya soffan framför en bra film, så har ni filmtips så får ni gärna dela med er! Ha en bra kväll.

 


Young, Wild and free

Sitter i skolan, äntligen fredag!!
Fast måste tyvärr ha en massa lektionen innan jag är fri i 4 dagar.
Fick iallafall skjuts av pappa imorse, så jag slapp stressa. Morgonen räddad och jag är, trots att jag är trött, på jättebra humör. Ta hand om er

 


äckeldag

Sitter och myser med Moa och Angelica. Har haft en seg jävla vecka.
Idag har jag umgåtts med Lovisa och just nu sitter jag med Angelica och Moa i sängen och snackar.

Imorgon har vi iallafall drogdag, men haha de kan inte stoppa oss.
Men gud, jag skoja, droger är fy och blä :P:P:P:P:P
tänkte att jag skulle se fräsch ut imorgon, för ovanlighetens skull. Men sen tänkte jag att eftersom det är drogdag kan jag väl lika gärna se drogad ut. Jag är så sjukt tråkig, ska sluta blogga. Hej......då

 


Älskade vän

Vill bara lägga ner lite tid på att skriva om min underbara, vackra vän Angelica. Hon är världens bästa tjej som jag älskar så otroligt mycket. Jag vill att hon ska veta att det finns otroligt mycket folk ute i världen som är helt käpprätt dumma i huvudet, och vissa av de människorna kommer alltid att försöka trycka ner en. Det är människor som är rädda, svaga och ensamma. Det är människor som behöver en trygg person vid deras sidan, en vän och en familj. Men det har de inte. För det har de inte förtjänat än. Och jag vet inte vad jag har gjort, men tydligen något riktigt bra och modigt för att förtjäna en vän som dig. För du är stark och du klarar allt. Jag ser upp till dig, för att du är du och för att du är en av mina bästa vänner. En av de få som jag litar på och som jag mår så otroligt bra med. Och det kommer finnas stunder då allt känns skit, då du vill gråta. Men det är inte farligt, för då kommer du inte vara ensam. Och det spelar ingen roll om jag ska behöva åka jorden runt för att ändra på alla i hela världen, bara du är du. För då är du alldeles perfekt. Och återigen, jag älskar dig. Vädligt, väldigt mycket.


Food is life

Har precis ätit, är så mätt att jag dör. Kan inte stå upp. Iallafall, måste plugga nu, sen städa, sen kolla bb. Var hemma ifrån skolan idag, är så förkyld och har så ont i huvudet och i halsen. Men ska försöka ta mig iväg imorgon. Är på bra humör trots att jag är sjuk, det är ju tur det.

 

 

 


Våfflor

Lägger bara ut bilder på mat, men våfflor, grädde och jordgubbssylt är det absolut godaste som finns!


Måndagens frukost


Ingen sörjer när du dör

Godmorgon! Sitter och käkar frukost, idag ska jag bara plugga hela dagen och senare ut och springa. Ha en bra söndag, det kommer inte jag att ha...


Heeeelg

Haft en toppenbra fredag och lördag! Nu sitte jag här med en ben & Jerrys i soffan framför film tillsammans med Moa. Imorgon har jag bestämt mig för att dra ut och springa, hoppas det blir fint väder. Pusspusspuss


FREDAG, ibland är livet bra

Sådär ja, ännu en stressig vecka avklarad! Dagen idag har gått ovanligt fort, hade bild på morgonen sen matte, spanska, slöjd och arbetspass. Hade det mysigt med Frida och Tova sista lektionen, gillar er tjejer!

Skulle egentligen träffat Moa och Fanny ikväll, men det blev ändrade planer, tyvärr! Iallafall, familjen har varit och storhandlat och det är ju aldrig fel, nu är jag redo för en chips-och-cola-framför-bigbrother-fredag. Nu ska jag ta bort sminket och sen vänta på att Angelica ska ringa. Ni får ha en bra kväll, puss

 


Påväg till skolan


SÄNGEN IS MY HOME

Ligger i gos-sängen och samlar energi för alldeles snart måste jag ta mig upp för trappan och äta. Är jätteglad för har fått mina nya springskor, inte jättesnygga men de duger! Big brother står som vanligt för kvällens underhållning, i väntan på det ska jag ta och läsa lite ut boken som vi har i uppgift att läsa av våran svensklärare. Och en sak till, jag ska hälsa till min underbara vän Lovisa att slakteriet pågår fortfarande, internskämt, haha. Ha en bra kväll puss


I skolan

Sitter i mysrummet med Angelica, borde egentligen läsa men är så uttråkad, så spelar rumble istället. Efter skolan ska jag plugga, standard. Och äta. Igår träffade jag Fanny och Moa, lika mysigt som vanligt! I helgen ska jag träffa massa olika folk, ta hand om er!


Tappa hjärtat i knät

Godmorgon alla glada, förstår inte hur jag kan ha läsare med tanke på att jag aldrig ens länkat min blogg. Iallafall, jag är trött och ska äta frukost. Mmmmm, hejdå


#jobbigt #jävla #snygga



you´ll spend many nights alone, i know.

Kom hem ifrån skolan för sisådär 3 timmar sedan. Somnade direkt och sov till klockan halv sex. Så nu har jag hunnit äta och snart ska jag hoppa in i duschen. Längtar till heeeelg redan nu, åååååh.

Bara jag som fortfarande spelar wordfeud

 


Tjatjenahallådär

Haft en såhäääär bra helg, fredags träffade jag och Fanny en massa, sen lördag träffade jag Lovisa, Albin, Johan och Emil, sen idag har jag varit hemma hos Fanny med Albin och Putte och kollat på film. Myyyys.

Imorgon taggar jag skolan!!! Men gud, jag skoja. Är så trött, har inte sovit ut på 100 år. Men det löser sig väl, ska städa rummet, eller så skiter jag i det. Väntar på att big brother ska börja istället. HA EN BRA VECKA DUDEEEES, pusskramkyss osv

Så jävla seriös :):):):):):):):)

Käkade tååårta hemma hos världens bästa Fanny, älskar den tjejen!

Fanny och jag cyklade hem i ösregn och sen fick vi syn på en fin regnbåge, då blev vi lyckliga!

 


Världens bästa vänner

Kom precis hem så har inte hunnit blogga. Men ville bara berätta att mina bästisar Moa och Fanny fyllde år nu igår, eller alltså för 5 minuter sen eller vad man ska säga. JAG ÄLSKAR ER TJEJER SÅ SJUKT JÄVLA MYCKET, ni är så brabrabra, och jag mår så brabrabra när jag är med er. Kan inte beskriva med ord, 100000 pussar!


Dööö

Orkar inte blogga, idag ska jag träffa Lovisa och Albin, hejdåååå


Trött, seg, hejdå

Orkar verkligen inte lägga upp bilderna, haha. Gör det imorgon, promisssssse. Imorgon ska jag träffa mina favoriter Moa & Fanny. Goooodnight folksssss


On thaaaa bussss

Sådär, påväg hem nu! Har haft en sjukt bra dag med girlsen och jag har fått mig en massa fint. Lägger upp bilder på allt senare, då jag också lägger upp allt jag fick av min fina släkt igår när jag fyllde år. Men här är några bilder från dagen, kjjaaam.


Mot Karlstad

Sitter i bussen påväg mot Karlstad. Är jättepigg! Har inte en förmögenhet med mig men någonting ska jag väl få med mig hem. Jag hör av mig senare.


Lalalala tjejkväll

Hinner inte lägga ut bilder på allt fint, glr det imorgon. Myser med tjejerna, imorgon bär det av till Karlstad, godnatt.


HHELLLLUU

Haft en apbrabästdag, skriver vad jag fick sen, har sovit så dåligt inatt så måste sova några timmar innan det br av hem till Lovis för festligheter!! Kram


15!

15 år idag, ääääääntligen! Sitter just nu i sängen och käkar frukost, har än så länge fått en mascara från Mary Kay, superlycklig! Klockan 1 kommer en del av släkten, hör av mig då puss.


Monday

Glass & bananer framför titanic, livet är allt bra ibland!


Now, I see clearly

Se på, då var jag sjuk igen. Orkar inte leeeeva, väntar på att mamma ska komma hem med Ben och Jerrys. Ta hand om er


Alla dina tankar

Är hemma hos mormor och morfar. Har precis ätit frukost och nu sitter jag bara här i köket och har det mysigt med lillebror. Är väldigt trött och har bestämt mig för att sova så fort jag kommer hem, har tröttnat på allt godis också. Imorgon ska jag förmodligen träffa Albin och Lovisa, vi får se hur det blir. Ha en bra söndag puss.


Mys hos mormor och morfar

Sitter hemma hos världens bästa mormor och morfar och ser på tv, är sjukt trött och mätt haha. Ska sova snart, rockig lördag, hehe puss.


glad påsk alla!

Precis ätit en stor tallrik med påskmat, är jobbigt mätt. Nu ska jag trycka i mig godis, hej!!!!


Frukostlördag

Den här bloggen börjar bli rätt enformig, men har inget roligare att skriva om än att idag är det ju påskafton! Vilket innebär påsklunch hemma hos morföräldrarna klockan tre där det också bjuds på en hel massa godis.

Nästa onsdag blir jag femton, längtar ihjäl mig! På torsdag drar vi till Karlstad för att investera i lite kläder och på lördag fyller mina favoriter Moa och Fanny år! Annars ska jag bara slappa, sola och äta den här veckan, det tycker jag alla ska göra, ta hand om er.


22.03

Heeeeeeeej. Sitter och glor på big brother, ville bara önska alla en glad påsk och visa vad jag fick för fina påskpresenter! Puss


Jag gillar f00d

Äter igen


Påskfrukost


23.27

Lyckade somna, men när jag vaknade var jag lycklig över att hitta det här i kylskåpet! Hehe, godnatt.


Loooov

GÖTT MED LOV NUDÅÅÅ! äntligen lov, vilket innebär en veckas ledighet plus att jag fyller 15, kan inte bli bättre woop woop. Nu ska jag bara ta det lungt för jag är så enormt trött efter att ha suttit i idrottshallen hela dagen och glott på innebandy eftersom vi har haft innebandyturnering på skolan. Det slutade iallafall med att min grymma klass plockade hem seger, vann hela turneringen. Vilket bra avslut på veckan. I helgen väntas påskmat och godis, hihi take care!


Drar till plugget

Ger mig av till skolan nu. No, matte, engelska, spanska, idrott står på schemat, plus en påsklunch någonstans där emellan. Hehehe, gott!
HÖR AV MIG SEN, PUSS


Avocado in my heart

Sitter i soffan framför big brother och äter godis, nej faktiskt inte men det smakar minst lika gott!


We can feel so far from so close

Sitter och lyssnar på en toppenlåt, verkligen hur bra som helst. Var nyss uppe på trumpeten också och nu väntar jag på big brother som börjar klockan 10. Bara imorgon och torsdag kvar i skolan nu då, sen är det äntligen helg och lov en vecka! Ha det bra nu, ta hand om er alla.


Deep cleansing...

Gillar min mamma som kommer hem med aco produkter mot hyn. Behövs verkligen då jag börjar få så dålig hy.

Dagen idag har bara varit jobbig. vaknade halv 9, då vi börjar alltså, vilket innebar att jag kom 30 minuter försent. Nu väntar jag på mat, sen tar jag en promenad till Coop, puss.


strooooong

Har precis varit ute och sprungit i en timme, underbart för det var så länge sen! Nu ska jag göra mig ännu en kopp te, hehe, pusssss ♥

One night to push and scream

SÅHÄÄÄÄÄR trött, orkar inte. Kom iallafall hem nyss, ska koka te och ta bort det där jävla sminkäcklet som sitter i ansiktet. Fy och blä. Orkar inte vara seriös. Sitter och lyssnar på goa låtar. Är hungrig. Hejdå.


kskdjdjdkdkfittmåndag

Är så trött, så trött, så trött. Sitter i sängen och lyssnar på musik och måste verkligen resa på arslet nu och sätta fart. Idag är det MÅNDAGGGG, och jag har en sån där skjut-mig-eller-döda-mig-med-10000-slag-i-huvudet-med-en-jävla-tegelsten-vad-som-helst-för-att-slippa-skolan-bara-idag-känsla. Men ajajaj, måste ju gå iallfall. Så, wish me gooooood luck, take care


RSS 2.0