Favorit

Käkar på det här framför big brother.


Gosis

Kolla vad som kom hem till oss idag, världens sötaste kanin! Iallafall, nu blir det big brother och sen film. Skriver helt ointressanta inlägg, haha

 


You can count on me

Ute och går, det är varmt och solen skiner, känns verkligen att det är vår ute nu!


Pannkakor

Käkar lite amerikanska pannkakor, sen går vi ut på en promenad i det underbara vädret, puss ❤


Wallander och tända ljus

Har inte haft tid eller lust att blogga! Iallafall, idag har jag haft en jättemysig dag med tjejerna, vi såg bara på film och så. Sen runt 8 tog vi en promenad ner till stan där vi lämnade av Lovisa och då tog Moa och Jag en promenad, vilket var jätteskönt! Nu lägger vi oss i sängen och ser på wallander, blir förmodligen mer film ikväll. Ni får har en bra tisdag kväll!


Det har gått flera veckor baby

Big brother och en massa gott att äta på!

One day

Dricker te med Moa framför favoritfilmen, underbart med lov ❤


Hahaha


Söndag

Käkar lite frukost nu, vaknade för en halvtimme sen. Så himla otroligt skönt att veta att man är ledig i en veckan, plus att det är vår ute! Världens finaste väder, och nu längtar jag bara ännu mer till sommaren. Iallafall, dagen består inte av så jättemycket, har lovat att vara ute på gården och hjälpa mamma lite. Ta hand om er!


03:30

Kan inte sova, känner typ så här..


Frulle

Frukost hos familjen Carlborg, hade en otroligt mysig kväll igår med Lovisa och Moa. Nu ska vi städa lite på rummet sen bara ha en lugn lördag fram till klockan 6 då Lovisas släktingar kommer, tacos står på menyn, längtar! Sen senare mot kvällen drar vi väl hem och njuter av att det är sportlov vilket innebär att vi är lediga i en vecka. Har inga speciella planer, men det dyker nog upp. Ta hand om er!

 


Fredagsmys

kladdkaka och chokladtårta, kan det bli bättre? näh

Chiller liteee

Tar det bara lugnt hemma hos lovizz, vi har tre stycken chockladkakor som väntar på oss, sen blir det i vanlig ordning buzz, livet leker ❤


Jag vet att du vet

Rolig fast ganska jobbig dag, har haft ont i magen osv, värsta som finns. Iallafall, imorgon är sista dagen sen är det sportlov, så underbart! Fredagen spenderas hemma hos Lovisa där vi firar henne först, sen på lördagen är vi där igen för att fira med hennes släkt. Sen på söndag så jobbar vi uppe i ishallen igen. Nu ska jag äääta, puss


livet

Semlor och top model, kan det bli bättre?


10 dagar

Har ju missat några dagar så får ta igen lite här!

Dag 18 - personer jag älskar
Åh jag älskar min familj, min sköna släkt och mina underbara vänner. Än så länge är det väl de jag kan säga att jag älskar, och det duger så bra så!

Dag 19 - länder jag besökt
Det längsta jag har kommit ifrån lilla Kristinehamn är Åland haha. Nej, men har sedan jag var liten varit rädd för att flyga, vi bokade resor men det slutade alltid med att vi fick ställa in på grund av att jag drömde mardrömmar och vaknade gråtandes. Iallafall, nu i sommar bär det av till Spanien trots allt. Längtar ihjäl mig!

Dag 20 - vad är kärlek för mig
Oj, det är väl ganska enkelt fast ändå så svårt att förklara med ord. När två personer inte kan vara ifrån varandra och när man älskar allt med den andra personen. Varenda liten grej är liksom perfekt och ingenting på den personen behöver ändras. Underbart!

Dag 21 - mina syskon
Har tre stycken syskon, två bröder och en syster. Min äldsta bror är 20 och honom träffar jag inte allt för ofta, han flyttade hemifrån för drygt 2 år sen och han heter Simon. Kommer ihåg när jag var mindre då tyckte jag att han var coolast i världen och han fick en alltid att skratta.

Sen har jag min syster, som inte är vilken syster som helst utan min tvillingsyster. Henne träffar jag alldeles för ofta, haha. Umgås i stort sett hela tiden, dygnet runt. Ibland hatar jag det, men väldigt ofta älskar jag det. Vi har exakt samma humor och tycker lika om allting. Vilket kan vara väldigt skönt för hon är nog den enda jag kan säga precis vad som helst till. Vi har ju alltid varit tillsammans, sen vi föddes. Skulle förmodligen somna och aldrig mer vakna om det hände henne något, finns nog ingen jag älskar lika mycket, behöver inte förklara mer.



Sen har jag min underbara älskade lillebror som jag älskar så otroligt mycket. Han är verkligen världens bästa kille, han får en alltid på bra humör när man är ledsen. Han hittar alltid på massa roligt att göra och han är alltid så snäll och tröstar en om man är ledsen. Honom saknar jag bara sekunder efter jag lämnat honom. Han är bäst.

Dag 22 - någonting jag ångrar
Någonting jag ångrar är helt klart att jag färgade håret. Det bara går av och blir slitet och fult, förstår inte vad jag tänkte med. Sen finns det 1000 grejer till jag ångrar, korkade grejer jag gjort, haha.

Dag 23 - favoriter ur garderober
En favorit ur garderoben är min vita älsklingsskjorta från lindex! Älskar den. Sen gillar jag min bruna kofta ifrån HM, asgo ❤



Dag 24 - min drömresa
Just nu är min drömresa till något varmt land! Så att man kan bli riktigt brun. Men sen har jag alltid velat åka till Australien, så dit ska jag åka en vacker dag.

Dag 25 - tio fakta om mig

• Jag hatar mitt hår.
• Jag vill sova.
• Jag tycker att Big Brother är riktigt bra, iallafall förra säsongen.
• Jag har underbara vänner.
• Jag tycker att Bruno Marz är en av de snyggaste människorna på den här planeten.
• Jag älskar matte.
• Jag tycker att det är underbart att bada i sjön.
• Jag vill vara singel.
• Jag ska börja träna.
• Jag ska aldrig mer i hela mitt liv blondera håret.

Dag 26 - Favoritmåltid
Jag gillar så mycket men en favorit är ändå grillat! Allt som är grillar är gott. Sen älskar jag sushi och sallad.

Dag 27 - 5 st favoritfilmer
Ja, det skulle isåfall vara..
One day
Jag saknar dig
The longest yard
In Time
Love auctally

Dag 28 - 5 st favoritlåtar
Finns så många låtar som är bra, men några som jag lyssnar rätt mycket på nu är
Somebody that I used to know - Gotye
Äckligt - Ansiktet
Tröjan du hatar - Norlie & KKV
Resten av ditt liv - Timbuktu
I like how it feels - Enrique Iglesias





Can you understand why I want you sooo bad

Ligger i sängen, kom hem för någon timme sen. Jag hade turen att möta farfar bara några meter ifrån skolan, så han skjutsade mig hem. Idag iallafall så ska jag bara ta det lugnt, ska plugga lite svenska och lite spanska också, ojojoj. Sen är det ju big brother ikväll, störtskönt. Nu ska jag ta bort sminket, puss

 


Monday mornings

Måndag och bara en vecka kvar innan lov! Jag hoppas på att överleva, men hade jobbigare än någonsin att ta mig upp ur sängen imorse och jag kunde knappt hålla ögonen öppna på idrotten, innebandy är inte något för mig! Iallafall, musik i öronen räddar livet.
Här har ni några riktiga favoriter, lyssnar på den hela tiden ❤

Sombody that I used to know - Gotye
Wild ones - Flo Rida
Some die Young - laleh
I won't give up - Jason Mraz

efter skolan skulle jag egentligen följt med Angelica och Moa hem till Angelica men måste skriva en svenska analys, asbra, vääääärkligen :(


Big Brother!!

ÄNTLIGEN! ikväll börjar Sveriges bästa program genom tiderna, älskar big brother. Utan det programmet varje kväll skulle våren vara värdelös. Hatar det här årstiden. Nu har jag laddat upp med både godis och glass, ha en bra kväll


Orkar inte blogga

Seg så orkar inte blogga, men har haft en mysig lördag med tjejerna och har tänkt att somna tidigt ikväll, puss ❤


20.43

Har ont i hela kroppen efter några fall, haha! Iallafall, sitter framför brasan och värmer mig nu, ska gå och lägga mig tidigt ikväll, måste orka gå upp imorgon! Orkar inte vara sjuk längre, fast har fortfarande ont i halsen. Sen är det hääälg, kärlek till det, puss ❤

 

 

 

 



Säfsen

Har fortfarande ont i halsen men det är något jag försöker glömma nu, för nu är vi på väg! Sitter med klassen i bussen nu, och eftersom jag är så väldigt åksjuk kommer denna timme vara en liten mardröm, men det är det värt det!


Bullshit!

Så, nu har jag bestämt att jag SKA åka med till säfsen, trots att jag är sjuk. Mamma blev arg på mig haha, men det skiter jag i. Ska med ändå. Så ska försöka sova, dricka varmt och droga halstabletter och panodil. Då borde jag ju bli bra?! Sen om jag orkar ska jag pallra mig iväg till maxi för att köpa lite gott att äta på i bussen, blir alla tiders däää.


Vi spelar ett spel, och jag slåg nyss en sexa

Legat vaken sen 5, jävla hals?!!!!?!?
Tror att någon tryckt ner rakblad i käften på mig när jag sov, för satan så ont jag har. Försöker lindra smärtan en aning med varm oboy, hoppas det funkar.


Keep calm

Förmodligen världens snyggaste människa ❤

Världens bästa mormor

Gick inte alls bra på sjukhuset, har högst troligt influensa. Tur som jag har så kommer mormor med bullar och halstabletter till mig. Nu blev dagen lite bättre, ska göra mig lite varm choklad nu. Pratade med Lovisa förut också, go tjej som ätit alldeles för mycket lasange, haha. Nu ska jag äta bullar, frän


På la sjukhus

Sitter och väntar på att det ska bli min tur, 14 minuter sen, skräll att det är jag haha. SKJUT MIG


Du borde veta bättre

Vaknade nu av att några gubbar utanför huset skrek, de bygger något på huset typ. Har så ont i halsen, men inte sån där smärta man får när man sväljer utan det känns mer som om hela nacken är bruten. Sen har jag ont i magen, mår illa och det känns som om hela huvudet ska explodera. Saknar alla mina fina vänner som jag inte ens kan träffa på självaste alla hjärtans dag. Iallafall, har tid hos doktorn om en timme, får väl hoppas på att inte dö den tiden som är kvar. Ha en bra alla hjärtans dag!


forever alone

Kom på att jag lika gärna kan gnälla lite på den här tisdagen också. Gissar att denna alla hjärtans dag kommer bli helt värdelös. Får väl krama min kudde eller något, dö.


Dina lakan är konfetti, nu ska himlen bli vit

Säger godnatt, och för alla som missat de har låtarna så rekommenderas de starkt! Looove ❤

image descriptionimage description

 

 


It's time to take a risk, sweetheart

Sover bredvid den här godingen inatt. Vill verkligen till skolan imorgon, saknar alla, men just nu ser det inte så ljust ut. Orkar inte rabbla upp allt men kan säga att jag mår skit. Käre gode gud, gör mig frisk, AMEN. Nej, men jag klagar inte, jag klarar mig.


Babe

Kan säga så här att jag får bara mer ont i huvudet, mår värre nu än någonsin. Hoppas ändå på att orka ta mig till skolan imorgon. Känner inte för att blogga, feeeeeiiiitttt brwwaaaaaaaaeee. Nä, nu ska jag äta.


Jag ska hoppa tills benen sviker

Bloggade nästan ingenting igår, det beror på att jag har en sån sjuk huvudvärk och är genomförkyld osv. Orkade knappt öppna ögonen imorse. Men, jag har bestämt mig för att vara frisk imorgon. Ska gå till skolan även om jag är sjuk, orkar inte vara hemma längre. Mår förjävligt. Iallafall, vaknade för 20 minuter sen och nu ligger jag i sängaaaa och tuggar tuggummi och lyssnar på go musik. Det räddar dagen lite. Nu ska jag försöka somna om så hörs vi kanske senare.


Det är du som tynger mig ner, som ett kilo på en tunn fjäder

Började dagen på en film, käkade en enorm frukost så är så mätt att jag knappt kan stå upp och är sjukt otaggad inför skola imorgon. Sen har det snöat hela natten så det lär ju inte vara så superkul imorgon att försöka ta sig fram genom snön. Har absolut ingenting att skriva om, söndagar suger.


Allt du har väntat på, kommer så småningom

Sitter med en handduk på huvudet och lyssnar på Kent, hehe. Kom ut från duschen för dryga 10 minuter. Fryser som en idiot så bäst att jag kryper ner under täcket igen. Är så hungrig att det svider i magen också, ååh vill bli frisk. Tja jag har en tråkig blogg, om du var hääär, om du var här, om du var här, inuti och utanför ❤❤❤


Kan vi inte bara erkänna, att vi vill ha varandra

Sitter just nu i sängen men hårinpackning i håret och ska se på film. Måste bara hitta en bra, vilket är näst intill omöjligt! Lyssnar på go musik också och taggar torsdag då det bär av till säfsen. Kommer bli asbra! Nu ska jag leta vidare, tipsa gärna om ni har lust! Puss


Har tråååkigt


Vill haaaaaa


Looove it


isblå ögon, randigt tyg och gyllene lockar

Godmorgon! Vaknade nu, har en enorm huvudvärk och är extremt förkyld. Åååh, vilken bra lördag...ska väl fixa lite frukost sen ta en lååång dusch. Har inte varit utomhus på några dagar så om jag orkar tar jag mig en promenad senare. Puss


Under vita lakan och så nära som jag kan komma dig

Nu blir det musik och sängen, är så trött att jag svimmar. GODNATT, hehe


Ha en bra helg!


Pling, du räddade min dag

Klockan är bara fyra och jag är redan hur trött som helst! Sitter framför tv'n och spelar wordfeud. Snart är det käk och tacos står på menyn, ska ta en dusch sen också. Senare blir det film med Moa och bara njuta av underbara fredag!

Moa och jag dealar som vanligt, haha

 


8 dagar

Dag 10 - varför började jag blogga?

Första gången jag började blogga var när jag var 11 år eller något, och då gjorde jag det bara för att alla andra hade en blogg, haha. Men den här bloggen skriver jag väl mest för att ha någonting att kolla tillbaka på. Att samla alla minne och bilder.

Dag 11 - fem webbsidor som jag ofta är inne på

Bloggar jag läser skulle isåfall vara
Kenzas.se
Moalindstrom.devote.se
Lovisacarlborg.devote.se
Petterssonangelica.devote.se
Moacarlssons.blogg.se

Men annars så ägnar jag en stor del av mitt liv på Facebook haha. Sen även weheartit.com, Aftonbladet, tvplaneten.se och blogg.se då såklart.

Dag 12 - det här saknar jag

Kan säga att jag saknar mitt hår! Började färga när jag gick i sexan och hatar verkligen mig själv för det. Har också plattat håret sen jag var 11 och det säger ju sig själv, mitt hår är extrem slitet. Har dock nu bestämt mig för att jag efter sommaren ska sluta platta håret och sluta färga.

 


Dag 13 - min favoritplats


Tror att jag nämnt det förut, men iallafall, min absoluta favoritplats är våran stuga. Stugan har bara 2 rum, ett sovrum med 5 sängar och ett kök med ett litet bord med stolar och en kökssoffa.
Stugan ligger vid sjön ullvettern och är världens absolut bästa plats. Den ligger precis vid sjön så vi har en egen brygga och uteplats och dass, haha. Har också en jättestor gräsmatta och 2 båtar. Där spenderar jag en stor del av sommaren varje år, oftast tillsammans med mina underbara tjejer Lovisa och Moa. Då brukar vi tre ta båten ut till en klippa som vi hoppar ifrån, kärlek till den platsen. Vill ditt nunununnununu!

Dag 14 - min favoritserie

Har ingen direkt favorit sådär men brukar väl kolla på desperate housewifes, glee och awkward. Finns flera stycken mer men de här är väl de jag tycker bäst om.

Dag 15 - Min dag

Är hemma och sjuk så min dag har väl inte varit så väldigt intressant men iallafall, vaknade runt nio, låg i sängen i någon timme, käkade frukost, såg på en film och läste bloggar. Mer har jag inte hunnit gjort, haha.

Dag 16 - Det här åt jag idag

Har faktiskt bara ätit frukost idag, skrolla ner till inlägget under.

Dag 17 - mina smeknamn

Mina närmaste vänner brukar skriva mitt namn med ä, alltså Ämma. Men sen brukar jag ju kallas emmsi och emmis ibland, fast jag helst vill bli kallad Emma, haha.


 


Elden är kall som is, himmelen är grön som gräset och jag gillar inte dig

Frukost, film, varmt underbart täcke, go kudde och wordfeud. Lovet it


Jag vill vänta tusen år på dig, men jag kan inte

Godmorgon! Ingen skola för mig idag heller, är fortfarande dålig. Pappa ska beställa en tid åt mig på sjukhuset och se om jag kan få någon sorts medicin eller så. Just nu ligger jag i sängen och gör ingenting. Fredag idag, underbart! Ska snart gå upp och fixa mig något att äta sen lägger jag mig framför någon bra serie. Har bestämt att jag ska bli frisk i helgen så ska bara ligga i sängen och sova. Blir alla tiders däää!


Klockrena, värdelösa men lyckliga sånger

så, mätt och belåten. Nu kastar jag mig i sängen, måste sova nu känner jag. Har kommit på det nu efter några månader av kyla och mörker, att sängen är det bästa som finns (efter Lovisa, Moa & Fanny). Finns helt ärligt inget bättre än att gå och lägga sig. Sov gott nu!


Livet

De här älsklingarna hugger jag in på nu!


Dina armar är mitt slott, ditt hjärta är min himmel

Vart ute på en promenad först ner till södermalmskolan sen vidare till stan och Coop sen hem igen till djugårn. Funderar starkt på att börja Zumba på torsdagar, kostar 50 kronor varje gång så kan man ju börja med en gång i veckan. Vi får se, lalala. Iallafall, köpte mig en banan och en bananyoughurt, haha älskar banan. Såhäääär gött var det. Nu ska jag sätta på mig mina älskade mjukisbrallor och sätta mig framför tv'n och vänta på mat, mamma gör varma mackor, favorit!! Puss


hej mitt namn är, men du kan kalla mig din

Vaknade av att solen sken idag, vilken bra start på dagen förutom att jag är sjuk. Mår illa och känner mig konstig i hela kroppen. Usch, måste bli bättre snart. Iallafall, idag händer väl inte så mycket antar jag. Slår väl på en film snart, dricker te och väntar på att mamma ska fixa käk. Och dör lite i längtan efter sommaren, vill inte inse att det är hela 5 månader kvar till sommarlovet, jag menar det är ju jättelång tid. Får stå ut, ååååååh. Ha en bra dag och ett bra liv, kram


juni, juli, augusti

vill ha sommar!



The Change-up

slår på en film nu, tjaaa

lycklig tjej

kan säga såhär att dagen kan inte bli så mycket bättre, helt ensam hemma med datorn, har precis bakat chokladmuffins och gjort mig en milkshake, nu ska jag slå på en film och njuta av att vara helt ensam, höhö
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


CHOCKLAAAAD

Såhär duktiga är Lovisa och på att baka, det kan nog Jesper och Rickard intyga också ;);););)

den vackraste av själar

Vill bara säga att blogg.se krånglar så jag kan inte publicera bilder. Helt värdelöst. Ska se om jag kan fixa det på något sätt, kraaam

Hemma hos mormor & morfar

Sitter hemma hos världens bästa mormor och morfar, har precis ätit. Ska dra hem snart för måste duscha och färga håret. Måste bara hälsa Lovisa och Moa att jag älskar er såhäääär mycket, tack för en jädra bra helg.


Tja osminkad

Haft världens bästa helg, nu sitter jag hemma hos lovis och vi spelar fortfarande buzz, hahahaha töntar, jag äger ut dem. Nu ska vi fortsätta leva livet, puss


braaaa lördag, ta hand om er!


fredagfridayviernes

Fredag!! Gr8, sitter framför 2 & 1/2 men tillsammans med mina gosisar Moa & Moa. Skulle egentligen till kfum på tjejkväll men struntade i det, istället myser vi här hemma med te och oboy. Senare drar vi till maxi eller Coop och köper något gott till ikväll, om vi orkar. Ha en bra fredag, puss

Favoritkoppen!

Behöver inget godis i helgen, jag har ju dig!!

Jesper och Rickard på slöjden idag, haha

 


På bilden


du kommer behöva springa, fort som satan, för att hinna säga att du älskar mig.

Måste verkligen sova nu, måste bara visa min goda tandkräm, puss


Dör

VILL HA SOMMAR NU, skjut mig snälla


Dag 9 - bilder på dig för några år sen

Bilderna är 2 år gamla, det här var alltså när jag gick i sjätte klass och var 12-13 år. Hahaha

 

 

 


Dag 8 - det här hade jag på mig idag


På orion

Sitter på orion med världens bästa, tjao


RSS 2.0